blog head
Salarisprofessional van het jaar 07 april 2022

De winnaars van 2022

De winnaars van de verkiezing Salarisprofessional van het jaar 2022 zijn bekend! Op 7 april werden tijdens een gala in Wassenaar de awards uitgereikt aan salarisprofessionals in 4 categorieën.

Om salarisprofessionals zichtbaarder te maken, het vak van salarisadministratie meer bekendheid te geven en salarisprofessionals te waarderen voor het belangrijke werk dat zij binnen organisaties doen, hebben Strictly People en hoofdsponsor SD Worx samen voor het eerst de verkiezing Salarisprofessional van het jaar georganiseerd.

Iedereen kon tot eind januari een collega, bekende, zichzelf of andere salarisprofessional nomineren in de 4 voornoemde categorieën. Er kwamen maar liefst 181 nominaties binnen.

De jury bestaande uit Irshaad RahmanBart van der Storm en Gemmie Hermens heeft uit de genomineerden eerst een top 10 per categorie gekozen. Vervolgens koos de jury een top 3 per categorie. Vanuit de top 3 heeft de jury uiteindelijk de winnaars gekozen die op 7 april zijn bekendgemaakt tijdens het gala in kasteel de Wittenburg in Wassenaar. 

De winnaars

De winnaars die zich nu Salarisprofessional van het jaar 2022 binnen hun categorie mogen noemen, zijn: 

⭐ Categorie Junior Salarisprofessional:

  1. Lois Rijpers, junior salarisprofessional bij SD Worx

⭐ Categorie Salarisprofessional:

  1. Greetje Maaijwee, payroll specialist bij Unilever

⭐ Categorie Interim Salarisprofessional:

  1. Martijn Hagendoorn, payroll consultant bij Ritchie Bros

⭐ Categorie Leidinggevende Salarisprofessional:

  1. Sjack van den Hout, Manager Managed Service ADP NL & Partner CoE Pune/India

Deze Salarisprofessionals van het jaar 2022 gingen naar huis met een award en een opleidingscheque van Markus Verbeek Praehep ter waarde van €2.500. 

Nieuws
Geen reacties

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Volg ons op

Salarisprofessional van het jaar gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en content af te stemmen op je interesses.
Weigeren