blog head
Salarisprofessional van het jaar 01 februari 2024

Het verloop van de verkiezing

De verkiezing Salarisprofessional van het jaar 2024 is weer van start. Een verkiezing waarin we de salarisprofessional in de spotlights zetten. Van 1 december 2023 tot en met 31 januari 2024 kon je jouw favoriete salarisprofessional nomineren in 5 categorieën:  

  • Junior Salarisprofessional (corporate & accountancy)
  • Salarisprofessional (corporate & accountancy)
  • Leidinggevende Salarisprofessional
  • Manager Salarisprofessional
  • Interim Salarisprofessional

Na het sluiten van de nominatieperiode volgen er een aantal rondes:

Ronde 1
Alle genomineerden hebben op 1 februari het feestelijke bericht ontvangen dat zij zijn genomineerd voor de verkiezing Salarisprofessional van het jaar 2024. Ook ontvingen zij een lijst met vragen. De vragenlijst moet uiterlijk maandag 12 februari ingevuld zijn. De jury zal een top 10 per categorie selecteren op basis van de nominatie en de ingevulde vragenlijst. De top 10 per categorie wordt bekendgemaakt op donderdag 15 februari.

Ronde 2
De top 10 per categorie gaat door naar de volgende ronde. In deze ronde moeten de genomineerde salarisprofessionals een eigen motivatie video insturen. De inzendingen worden beoordeeld door de jury die vervolgens een top 3 per categorie selecteren. De top 3 per categorie zal bekend worden gemaakt op 18 maart.

Ronde 3
De salarisprofessionals die behoren tot de top 3 per categorie krijgen een interview met de jury en worden uitgenodigd voor het gala van de verkiezing waar de 7 winnaars bekendgemaakt zullen worden. Tijdens deze avond worden de winnaars bekroond met de titel ‘Salarisprofessional van het jaar 2024’. Een titel die met trots gedragen mag worden.

Nieuws
Geen reacties

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Volg ons op

Salarisprofessional van het jaar gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en content af te stemmen op je interesses.
Weigeren