blog head
Salarisprofessional van het jaar 11 april 2024

De winnaars van 2024

Dit zijn de winnaars van 2024! Op donderdag 11 april vond de spannende ontknoping van de Salarisprofessional van het jaar verkiezing plaats in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. In 7 categorieën werden de prijzen uitgereikt aan: 

Arno Verlijsdonk - Junior Salarisprofessional van het jaar (Accountancy)

Marisca de Graaf - Junior Salarisprofessional van het jaar (Corporate)

 Marianne van der Meijde - Salarisprofessional van het jaar (Accountancy) 

Esther de Ruyter - Salarisprofessional van het jaar (Corporate)

Matthijs Koppelaar - Leidinggevende Salarisprofessional van het jaar

Susan Hendriks - Manager Salarisprofessional van het jaar

Daan Naus - Interim Salarisprofessional van het jaar

De verkiezing werd dit jaar alweer voor de derde keer georganiseerd. De jury, bestaande uit Anneloes Verhage, Ivo Lemmens, Gwenda van Bruggen en Bart van der Storm, kreeg de opdracht om uit maar liefst 934 nominaties een top 10 samen te stellen. Vervolgens werd er een top 3 gekozen op basis van ingestuurde motivaties. 

Alle winnaars mochten tijdens het gala hun prijs in ontvangst nemen en gingen naar huis met een award én een opleidingscheque ter waarde van €2.000 van Markus Verbeek Praehep. 

Van harte gefeliciteerd allemaal! Jullie mogen de titel komend jaar met trots dragen! Deze trots geldt natuurlijk ook voor alle genomineerden. Samen geven we de salarisprofessional meer zichtbaarheid en meer waardering voor het belangrijke werk dat zij binnen organisaties uitvoeren.

De verkiezing wordt georganiseerd door Strictly People, Loket.nl en Quoratio HR & Payroll. Salaris Vanmorgen is aangesloten als mediapartner, Associatie voor Examinering als netwerkpartner en Markus Verbeek Praehep als sponsor voor de prijzen.

Nieuws
Geen reacties

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Volg ons op

Salarisprofessional van het jaar gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en content af te stemmen op je interesses.
Weigeren